Frukt på bålet

Desserten smaker ekstra godt når du lager den på bålet! Hva med banan med smeltet sjokolade, eller kanskje et bakt eple?

Bakt eple

Et stort eple, smør, brunt sukker/honning, rosiner, aluminiumsfolie

  • Skyll eplet, stikk ut kjernehuset, smør eplet inn med smør og pakk inn i folie. Fyll med brunt sukker/ honning og rosiner.

Settes i bålets glør i 15 min. La eplene avkjøles noen minutter etter at folien er åpnet.

Banansplitt

En banan, kokesjokolade, aluminiumsfolie

  • Skjær ett snitt på den buete siden av bananen, fyll bananen med små biter kokesjokolade. Pakk inn bananen i folie og la den ligge 5 minutter i bålets glør.

Banankos

En banan, kokesjokolade, aprikos, aluminumsfolie

  • En banan flekkes på langs av skinnet, mellom skallet og bananen legges små biter av sjokolade. Aprikoser legges over åpningen. Det hele pakkes inn i folie og skal ligge i glørne i 5-6 minutter.

Banankokos

En banan, smør, grapefruktjuice, sukker og kokosmasse.

  • Bananen skrelles, deles på langs og legges i folie. Hell litt sukker og juice over.
  • Lukk folien godt og legg pakken i glørne. Pynt med kokosmasse til slutt.

Tags