Leken Olympiaden

Lag nye og morsomme idrettsgrener til ditt eget OL! Å krabbe med en bok på hodet eller klappe seg på hodet mens man synger en sang er like morsomt som høydehopp og spydkasting!

Aktivitetsleder introduserer med at dette er et møte i den Olympiske Komité. Dere kan selv bestemme om det er sommer- eller vinter-OL, om dere er heldige kan dere arrangere begge deler! Det er kommet krav om at det ved neste OL skal være med 5 nye og spennende idrettsgrener. De skal være helt nye, så her må dere være kreative. Aktivitetsleder kan be deltagerne om å komme med forslag på nye idrettsgrener. Vi vil gi dere noen forslag om dere trenger det.

Dersom det kommer mange aktivitetsforslag, skriver aktivitetsleder alle ned på tavle eller et ark. Så kan han/hun be deltagerne krysse av de fem beste. De forslagene som får flest kryss, blir med. Sett av litt tid til øving. Her kan alle øve samtidig på ulike grener, så det blir litt liv og røre. Deltagerne kan være med på flere av grenene, og konkurransen kan starte. De som ikke er med kan være heiagjeng!

Avslutt med utdeling av diplom og eventuelt premie.

Tags