Viser artikler tilknyttet 'Bærekraftig utvikling' Vis alle
Formål Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om matsvinn og hvorfor det er viktig å unngå å kaste mat. Kompetansemål Mat […]
Formålet med økten er at elevene skal utforske og vurdere matvarers holdbarhet med utgangspunkt i prinsippet om å "se, lukte og smake".
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om bruken av antibiotika i husdyrproduksjon både nasjonalt og globalt.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om kildesortering, søppel i naturen og hvilke tiltak man kan gjøre for å forhindre forsøpling.
Formålet med opplegget er at elevene skal tilegne seg kunnskap om bioenergi og hvorfor dette er en fornybar energikilde.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om, og reflektere over bondens funksjon i samfunnet før og i dag.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om bioenergi som en fornybar energikilde.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om hvordan matproduksjon påvirker miljø og klima. Elevene skal også reflektere over hvilke valg vi som forbrukere kan ta for å spise mer bærekraftig.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker klimaavtrykket til kjøttvarer.
Formålet med opplegget er at elevene skal tilegne seg kunnskap om søppels nedbrytningstid i naturen.
Lær mer om hvordan du kildesorterer.
Formålet med økten er at elevene skal tilegne seg kunnskap om tiden det tar før materialer brytes ned og hvordan forsøpling kan påvirke naturen.
© 2021 Norges Bondelag & 4H Norge